Dostawa mięsa, produktów mięsnych i wędlin dla Bursy w Zielonej Górze - Ogłoszenie nr 620646-N-2017
Zamieszczanie ogłoszenia: Zamieszczanie obowiązkowe
Ogłoszenie dotyczy: Zamówienia publicznego
Zamówienie dotyczy projektu lub programu współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej: Nie
Nazwa projektu lub programu
O
zamówienie mogą ubiegać się wyłącznie zakłady pracy chronionej oraz
wykonawcy, których działalność, lub działalność ich wyodrębnionych
organizacyjnie jednostek, które będą realizowały
zamówienie, obejmuje społeczną i zawodową integrację osób będących członkami grup społecznie
marginalizowanych: Nie
Należy
podać minimalny procentowy wskaźnik zatrudnienia osób należących do
jednej lub więcej kategorii, o których mowa w art. 22 ust. 2 ustawy Pzp,
nie mniejszy niż 30%, osób zatrudnionych przez zakłady pracy chronionej
lub wykonawców albo ich jednostki (w %)
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
Postępowanie przeprowadza centralny zamawiający:
Nie
Postępowanie przeprowadza podmiot, któremu zamawiający powierzył/powierzyli przeprowadzenie postępowania:
Nie
Informacje na temat podmiotu któremu zamawiający powierzył/powierzyli prowadzenie postępowania:
Postępowanie jest przeprowadzane wspólnie przez zamawiających: Nie
Jeżeli
tak, należy wymienić zamawiających, którzy wspólnie przeprowadzają
postępowanie oraz podać adresy ich siedzib, krajowe numery
identyfikacyjne oraz osoby do kontaktów wraz z danymi do kontaktów:
Postępowanie jest przeprowadzane wspólnie z zamawiającymi z innych państw członkowskich Unii Europejskiej: Nie
W
przypadku przeprowadzania postępowania wspólnie z zamawiającymi z
innych państw członkowskich Unii Europejskiej – mające zastosowanie
krajowe prawo zamówień publicznych:
Informacje dodatkowe:
I. 1) NAZWA I ADRES:
Bursa, krajowy numer identyfikacyjny 97069217100000, ul. ul. Botaniczna
60, 65-392 Zielona Góra, woj. lubuskie, państwo Polska, tel. 68 329 97
21, e-mail szkolnabursa@wp.pl, faks 68 329 97 40.
Adres strony internetowej (URL): www.bursa.bip.zgo.pl
Adres profilu nabywcy:
Adres strony internetowej pod którym można uzyskać dostęp do narzędzi i urządzeń lub formatów plików,
które nie są ogólnie dostępne
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Administracja samorządowa
I.3) WSPÓLNE UDZIELANIE ZAMÓWIENIA (jeżeli dotyczy):
Podział obowiązków między zamawiającymi w przypadku wspólnego przeprowadzania postępowania, w tym w przypadku wspólnego przeprowadzania postępowania z zamawiającymi z innych państw członkowskich Unii Europejskiej (który z zamawiających jest odpowiedzialny za przeprowadzenie postępowania, czy i w jakim zakresie za przeprowadzenie postępowania odpowiadają pozostali zamawiający, czy zamówienie będzie udzielane przez każdego z zamawiających indywidualnie, czy zamówienie zostanie udzielone w imieniu i na rzecz pozostałych zamawiających):
I.4) KOMUNIKACJA:
Nieograniczony, pełny i bezpośredni dostęp do dokumentów z postępowania można uzyskać pod adresem (URL):
Tak
www.bursa.bip.zgo.pl
Adres strony internetowej, na której zamieszczona będzie specyfikacja istotnych warunków zamówienia:
Tak
www.bursa.bip.zgo.pl
Dostęp do dokumentów z postępowania jest ograniczony - więcej informacji można uzyskać pod adresem: Nie
Oferty lub wnioski o dopuszczenie do udziału w postępowaniu należy przesyłać:
Elektronicznie
Nie
adres
Dopuszczone jest przesłanie ofert lub wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu w inny sposób:
Nie
Inny sposób:
Wymagane jest przesłanie ofert lub wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu w inny sposób:
Tak
Inny
Ofertę należy przesłać za pośrednictwem operatora pocztowego, kuriera lub złożyć osobiście.
Adres:
ul. Botaniczna 60, 65-392 Zielona Góra, sekretariat Dyrektora, parter.
Komunikacja elektroniczna wymaga korzystania z narzędzi i urządzeń lub formatów plików, które nie są ogólnie dostępne
Nie
Nieograniczony, pełny, bezpośredni i bezpłatny dostęp do tych narzędzi można uzyskać pod adresem:
(URL)
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: „Dostawa mięsa, produktów mięsnych i wędlin dla Bursy w Zielonej Górze”
Numer referencyjny: ZP/01/2017
Przed wszczęciem postępowania o udzielenie zamówienia przeprowadzono dialog techniczny
Nie
II.2) Rodzaj zamówienia: Dostawy
II.3) Informacja o możliwości składania ofert częściowych
Zamówienie podzielone jest na części:
Nie
Oferty lub wnioski o dopuszczenie do udziału w postępowaniu można składać w odniesieniu do:
Zamawiający zastrzega sobie prawo do udzielenia łącznie następujących części lub grup części:
Maksymalna liczba części zamówienia, na które może zostać udzielone zamówienie jednemu wykonawcy:
II.4) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań ) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego - określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:
Przedmiotem zamówienia jest dostawa mięsa, produktów mięsnych i wędlin
do Bursy w Zielonej Górze przy ul. Botanicznej 60. Szczegółowy opis
przedmiotu zamówienia zawiera SIWZ Rozdział - Opis przedmiotu zamówienia
oraz załącznik nr 5 do SIWZ. Dostawy powinny odpowiadać normom
sanitarnym higienicznym przewidzianym dla żywności na terenie RP.
Przedmiot zamówienia będzie pochodził z bieżącej produkcji, tej samej
partii produkcyjnej, będzie wytwarzany zgodnie z zasadami GMP (Dobrej
Praktyki Produkcyjnej) i dostarczany zgodnie z obowiązującymi
przepisami, w szczególności: 1) ustawa z dnia 25 sierpnia 2006 r. o
bezpieczeństwie żywności i żywienia (tj. Dz. U. z 2017 r., poz. 149 z
późn. zm.) oraz ustawą z dnia 21 grudnia 2000 r. o jakości handlowej
artykułów rolno - spożywczych (t.j. Dz. U. z 2016 r. poz. 1604 ze zm.)
wraz z aktami wykonawczymi.
II.5) Główny kod CPV: 15100000-9
Dodatkowe kody CPV:
Kod CPV
15131130-5
15110000-2
15130000-8
II.6) Całkowita wartość zamówienia (jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
(w
przypadku umów ramowych lub dynamicznego systemu zakupów – szacunkowa
całkowita maksymalna wartość w całym okresie obowiązywania umowy ramowej
lub dynamicznego systemu zakupów)
II.7) Czy przewiduje się udzielenie zamówień, o których mowa w art. 67 ust. 1 pkt 6 i 7 lub w art. 134 ust. 6 pkt 3 ustawy Pzp: Nie
Określenie
przedmiotu, wielkości lub zakresu oraz warunków na jakich zostaną
udzielone zamówienia, o których mowa w art. 67 ust. 1 pkt 6 lub w art.
134 ust. 6 pkt 3 ustawy Pzp:
II.8) Okres, w którym realizowane
będzie zamówienie lub okres, na który została zawarta umowa ramowa lub
okres, na który został ustanowiony dynamiczny system zakupów:
miesiącach: lub dniach:
lub
data rozpoczęcia: lub zakończenia: 2018-12-31
Załączniki
Autor | |
---|---|
Data wytworzenia: | 2017-11-23 |
Osoba udostępniająca: | Wojciech Reslerowski |
Data udostępnienia: | 2017-11-23 15:19:22 |
Odwiedziny: | 738550 |
Ustawienia wyświetlania strony
Menu przedmiotowe
- Dane teleadresowe
- Dyrekcja
- Osoby pełniące funkcje
- Majątek
- Ogłoszenia
- Zamówienia publiczne
- Dostawa mięsa, produktów mięsnych i wędlin dla Bursy w Zielonej Górze - Ogłoszenie nr 620646-N-2017
- Plan postępowań o udzielenie zamówień na rok 2018
- Dostawa mięsa, produktów mięsnych i wędlin dla Bursy w Zielonej Górze z dnia 2018-11-10 r.
- Dostawa mięsa, produktów mięsnych i wędlin dla Bursy w Zielonej Górze z dnia 2019-11-21
- Dostawa mięsa, produktów mięsnych i wędlin dla Bursy w Zielonej Górze z dnia 30.11.2020
- Dostawa mięsa, produktów mięsnych, drobiu i wędlin do stołówki BURSY, przy ul. Botanicznej 60 w Zielonej Górze, z dnia 10.12.2021
- Plan postępowań o udzielenie zamówień na rok 2022
- Dostawa produktów mleczarskich i tłuszczy roślinnych do stołówki BURSY, przy ul. Botanicznej 60 w Zielonej Górze - 2022
- Dostawa produktów mleczarskich do stołówki BURSY w Zielonej Górze - 2022
- Dostawa mięsa, produktów mięsnych, drobiu i wędlin do stołówki BURSY, przy ul. Botanicznej 60 w Zielonej Górze
- Dostawa warzyw i owoców do stołówki BURSY w Zielonej Górze - 2022
- Plan postępowań o udzielenie zamówień na rok 2023
- Dostawa mięsa, produktów mięsnych, drobiu i wędlin do stołówki BURSY w Zielonej Górze
- Dostawa produktów mleczarskich i tłuszczy roślinnych do stołówki BURSY w Zielonej Górze
- Dostawa warzyw i owoców do stołówki BURSY w Zielonej Górze
- Plan postępowań o udzielenie zamówień na rok 2024
- Dostawy: Dostawa mięsa, produktów mięsnych, drobiu i wędlin do stołówki Bursy w Zielonej Górze
- Dostawy: Dostawa warzyw i owoców do stołówki Bursy w Zielonej Gór
- Dostawy: Dostawa produktów mleczarskich i tłuszczy roślinnych do stołówki Bursy w Zielonej Górze
- Ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: Dostawa warzyw i owoców do stołówki Bursy w Zielonej Górze
- Dokumenty do pobrania
- Sprawozdanie finansowe